buit 2

Menu desplegable

buit

GALERIA D'IMATGES

buit 1 imatges prova

galeria






dimarts, 30 de juliol del 2019

COMIATS DE VERGONYA en la Universitat de l'Excel·lència











Estimat PDI Associat: 


Ens han arribat queixes de professorat PDI Associat sobre la no renovació dels seus contractes malgrat portar treballant a la UVEG més de 15 anys. La perversió en la utilització del PDI Associat està arribant en ocasions a límits difícilment suportables per a persones amb certa dimensió ètica laboral i dignitat personal. Alguns departaments enceten votacions per a la renovació o comiat de cada PDI Associat en particular. Us imagineu que encetem una campanya per a votar a quines treballadores o treballadors fem fora de la UVEG, inclosos els càrrecs rectorals? Això és el que està passant a la Universitat de l’Excel·lència (ni el ministre, ni el president ni la consellera ni la rectora en parlen). 


Recordeu que qui no renove ara haurà de demanar les millores salarials pactades en el moment que siguen efectives, en cas que no ho facen d’ofici. Estarem alerta per a ajudar-vos. 


No ens en anirem de vacances mentre continuen aquestes pràctiques abusives i execrables, dignes d’altres temps i règims, així que si us vegeu en situacions que considereu indignes o injustes, escriviu-nos i encetarem el setembre amb la denúncia de qualsevol injustícia al PDI Associat. 


PPdiP 



Per una universitat digna: 


NO AL COMIAT INDIGNE DEL PDI ASSOCIAT, 

A IGUAL TREBALL, IGUAL SALARI. 




Moltes gràcies pel vostre suport.




Segueix-nos a les xarxes: 




Twitter: @PdiPrecariat 




Si no vols rebre correus de la Plataforma PDI Precariat, envia’ns un missatge especificant el teu correu i et donarem de baixa el més aviat possible (plataformapdiprecariat@uv.es <mailto:plataformapdiprecariat@uv.es> ) 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada