buit 2

Menu desplegable

buit

GALERIA D'IMATGES

buit 1 imatges prova

galeria






dimecres, 9 de març del 2022

Article:_«Las_universidades_de_la_ira»__i_What_a_wonde rful_(Mavi's)_World!

    


Benvolgut PDI Associat:



What a wonderful (Mavi’s) World!

Felicitem la Magnífica Rectora que ha revalidat el càrrec amb una participació del 5.77 %. Recordem que Mavi ha guanyat en unes eleccions en què només pot presentar candidatura el PDI catedràtic i en què el valor de cada vot està en funció de cada estament universitari a què pertany el votant, inclòs el col·lectiu de l’estudiantat. 

Considerem inquietant que en els debats i la propaganda institucional no s’haja tractat en cap moment la demanda per discriminació laboral que té pendent la rectora en els jutjats de València per la discriminació que pateix la major part del personal laboral d’aquesta universitat. Un silenciament inquietant en una societat democràtica i plural: oh happy Mavi World!

Constatem també que els mitjans de comunicació públics i privats valencians estan silenciant en tot moment aquest conflicte laboral i judicial: potser no agrada al botànic fer saber a la població que té interposada una demanda per discriminació laboral al seu personal laboral de les universitats valencianes. Ai, els mals cíclics dels mitjans valencians! Com tornen els fantasmes del passat!

Per a trencar el silenciament de la lamentable situació del personal laboral uns adjuntem l’article que han publicat dos membres de la nostra plataforma en nom de la Asociación Estatal del Profesorado Asociado de las Universidades Públicas: «Las universidades de la ira» 

https://www.elsaltodiario.com/precariedad/las-universidades-de-la-ira?&utm_medium=social&utm_campaign=web&utm_source=whatsapp





Prou discriminació laboral en la UVEG !

Per una universitat digna:

UNA RECTORA ASSOCIADA

 

Moltes gràcies pel vostre suport.




Per una universitat digna: 
A IGUAL TREBALL,
IGUAL SALARI.
PROU ACOMIADAMENTS INDIGNES 
DEL PROFESSORAT ASSOCIAT. 



Segueix-nos a les xarxes:

Si vols apuntar-te al nostre grup de WhatsApp 
“PDI  Associat UV", envia’ns  les  teues  dades i 
el teu  telèfon, i t’hi afegirem.
https://www.facebook.com/associatuv/

https://www.facebook.com/pdi.precariat.1

https://t.me/PLATAFORMAPDIPRECARIAT

@PdiPrecariat

@associatuv

https://ppdiassociatuv.blogspot.com/
C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada