buit 2

Menu desplegable

buit

GALERIA D'IMATGES

buit 1 imatges prova

galeria






dijous, 20 d’octubre del 2022

PDI ASSOCIAT EN LA LOSU i CONVENI FANTASMA

 



 BenvolgutPAS i PDI:



 




  1.-  Després de llegir l’esmena pactada entre PSOE i Unidas Podemos en el parlament espanyol (adjuntem còpia en PDF), vam interpretar que estaven dissenyant una cadena d’acomiadaments del PDI Associat i que s’acabava amb la moratòria de contractes de 180 hores vigents hui en dia. Com que el ministeri no s’havia posat en contacte amb nosaltres ni ens van donar cap explicació, vam interpretar que estaven de nou maltractant el PDI Associat i que no complien les seues paraules després d’anys de negociació. Aleshores vam enviar una nota de premsa demanant la dimissió del Ministre i del Secretari General d’Universitats i anunciant la pròxima convocatòria d’una vaga (adjuntem còpia de la nota de premsa).


                Després d’això, el ministeri s’ha posat en contacte amb nosaltres i ens ha comunicat que hem interpretat malament el contingut de l’esmena. Nosaltres no ho veiem així i els hem demanat una redacció inequívoca del que realment pretenen. Proper dimecres mantindrem una reunió entre el Secretari General d’Universitats i la Asociación del Profesorado Asociado de las Universidades Públicas. Us en mantindrem informats.

               


2.- Tenim informació rellevant que el Consell pretén que el conveni col·lectiu fantasma s’aplique abans de les properes eleccions: nosaltres no ens en refiem gaire i exigirem, en cas que siga realitat, el pagament amb efectes retroactius així com l’actualització de les quantitats.

 

 


 

 





                             AMB TULA FORÇ!!








               

 

 


Per una universitat digna: 

A IGUAL TREBALL,
IGUAL SALARI.
PROU ACOMIADAMENTS INDIGNES 
DEL PROFESSORAT ASSOCIAT. 



Segueix-nos a les xarxes:

Si vols apuntar-te al nostre grup de WhatsApp 
“PDI  Associat UV", envia’ns  les  teues  dades i 
el teu  telèfon, i t’hi afegirem.
https://www.facebook.com/associatuv/

https://www.facebook.com/pdi.precariat.1

https://t.me/PLATAFORMAPDIPRECARIAT

@PdiPrecariat

@associatuv

https://ppdiassociatuv.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada