buit 2

Menu desplegable

buit

GALERIA D'IMATGES

buit 1 imatges prova

galeria






dimarts, 11 de gener del 2022

Quinquennis i sexennis

Benvolgut PDI Associat:



Quousque tandem abutere, Oh Magnifica Rectora, patentia nostra?

 

Fins a quan, Rectora Magnífica, haurem de patir el PDI temporal la discriminació salarial d’aquesta universitat?


No volem que el PDI temporal puga sol·licitar els sexennis per a després no cobrar-los. No volem que una part del professorat associat acreditat a CD puga solicitar l’avaluació dels sexennis com si això fos una generosa concessió a les nostres reivindicacions. 


Llegiu la sentència del TSJ d’Andalucia: el que volem és que deixeu de discriminar tot un col·lectiu precariat adduint legalitats impròpies del segle XXI i d’entitats públiques democràtiques. Legalitats que tomben una i altra volta els tribunals. 

Està molt clar, Rectora:

 

A IGUAL TREBALL, IGUAL SALARI! (S. XX)

 

 

Ací teniu part de la sentència, per a la vostra il·lustració:


 

TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA DE ANDALUCIA

SALA DE LO SOCIAL CON SEDE EN MALAGA

Recurso: Conflicto colectivo 8/2021: 



(es demana el cobrament per part del PDI temporal dels complements de treinnis i sexennis. )

 


Así que dichos complementos [trienios y quinqueios] pueden ser percibidos, previa la evaluación de la actividad docente, de investigación y de gestión de personal, por el personal laboral permanente contratado a tiempo completo, pero la Junta de Andalucía no reconoce dicha posibilidad al personal laboral no permanente, contratado a tiempo completo, como tampoco al contratado a tiempo parcial.


Se produce así un trato desigual entre los laborales permanentes y los laborales temporales, trato desigual que no obedece a razones objetivas de clase alguna, está proscrito por la Directiva 1999/70/CE, de 28 de junio, relativa al Acuerdo Marco de la CES, la UNICE y el CEEP sobre trabajo de duración determinada, y es contrario a la doctrina del Tribunal de Justicia de la Unión Europea, -sentencia, entre otras, de 13 de marzo de 2014 (C190/13)-, tal y como ha tenido ocasión de declarar la sentencia de la Sala de lo Social del Tribunal Supremo de 10 de diciembre de 2020 [ROJ: STS 4271/2020], citada en la demanda.

 

Ningún obstáculo puede representar a dicha conclusión el hecho de que las consecuencias económicas de dicha equiparación no estén previstas en el presupuesto de las Universidades Públicas de Andalucía.

 

Los anteriores razonamientos conducen a la estimación sustancial de la demanda, en el sentido de reconocer al personal laboral contratado temporal docente e investigador de las Universidades Públicas de Andalucía el derecho a la evaluación de su actividad docente, investigadora y de gestión de personal docente e investigador en las mismas condiciones que el personal laboral contratado permanente docente e investigador de las mismas, y, caso de evaluación favorable, al reconocimiento de las consecuencias jurídicas inherentes a la misma, entre las que se encuentra la percepción de los complementos por quinquenios o sexenios.

 

 

En el PPdip estem preparant ja la demada per a l’àmbit de la UV: així de trista és la nostra realitat. És l’únic camí que ens deixeu.

 

 



Per una universitat digna: 
A IGUAL TREBALL,
IGUAL SALARI.
PROU ACOMIADAMENTS INDIGNES 
DEL PROFESSORAT ASSOCIAT. 



Segueix-nos a les xarxes:

Si vols apuntar-te al nostre grup de WhatsApp 
“PDI  Associat UV", envia’ns  les  teues  dades i 
el teu  telèfon, i t’hi afegirem.
https://www.facebook.com/associatuv/

https://www.facebook.com/pdi.precariat.1

https://t.me/PLATAFORMAPDIPRECARIAT

@PdiPrecariat

@associatuv

https://ppdiassociatuv.blogspot.com/
H

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada