buit 2

Menu desplegable

buit

GALERIA D'IMATGES

buit 1 imatges prova

galeria






dimecres, 26 de gener del 2022


Benvolgut PDI Associat:



CONTINUA L’ANY BERLANGA, ARA EN EL TERRENY JUDICIAL


La Universitat de València i la Generalitat han fet servir, de nou, el conveni “fantasma” del personal laboral de les universitats públiques valencianes per a les seues tàctiques “trileres”.

Ara la rectora tractava d’ajornar i, fins i  tot, anul·lar la demanda per discriminació laboral que tenen presentada un col·lectiu de 45 PDI Associat contra la UV adduint que el conveni col·lectiu fantasma està a punt d’aprovar-se i això donaria solució a la demanda.

Aprofitant la presència d’una jutgessa substituta que no podia entrar en el fons d’un litigi sobrevingut tan important i de tanta conseqüència laboral i política, la UV i la GVA van optar per demanar la suspensió de la vista del passat dimarts 25 de gener amb un argument absurd: que la solució a la discriminació laboral era el conveni col·lectiu, un conveni col·lectiu que, a més, no existeix.  L’advocada de la nostra plataforma ha decidit lògicament presentar recurs contra aquesta suspensió de la vista. En qualsevol cas, es tornarà a celebrar la vista en un futur no llunyà, queda pendent fixar la data.

Entenem aquestes trampetes judicials per la coincidència amb el període d’elecció d’una rectora denunciada per discriminació laboral. Lluny de voler enfrontar la denúncia amb la seua argumentació, ha preferit dilatar el procés per temor a ser escollida per al càrrec amb una sentència per discriminació.

Recordem que en l’Acord de Govern (ACGUV 46/2017), prèvia negociació amb els sindicats en Mesa Negociadora, la Universitat reconeix en les dedicacions del PDI a temps complet que a cada hora de docència li corresponen 4 hores de preparació, elaboració de materials i avaluació contínua de l’alumnatBé, sembla que entenen que el PDI Associat ni prepara les classes ni elabora materials ni fa avaluació contínua de l’alumnat, almenys, en l’horari que li paga la nostra Universitat. A 1 hora de docència, ZERO hores de preparació ( € compteu els euros !!!!).

D’això, se’n diu DISCRIMINACIÓ LABORAL

Des de la Plataforma seguim en la nostra lluita, perquè tenim la ferma voluntat d’arribar fins al final malgrat totes les trampetes i entrebancs.


 



Per una universitat digna: 
A IGUAL TREBALL,
IGUAL SALARI.
PROU ACOMIADAMENTS INDIGNES 
DEL PROFESSORAT ASSOCIAT. 



Segueix-nos a les xarxes:

Si vols apuntar-te al nostre grup de WhatsApp 
“PDI  Associat UV", envia’ns  les  teues  dades i 
el teu  telèfon, i t’hi afegirem.
https://www.facebook.com/associatuv/

https://www.facebook.com/pdi.precariat.1

https://t.me/PLATAFORMAPDIPRECARIAT

@PdiPrecariat

@associatuv

https://ppdiassociatuv.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada